49. Ons derde lentekind

Ik schreef het verhaaltje ‘Er komt een boek‘, waarin ik vertelde over het eerste boek dat ik aan het schrijven ben. Over m’n miskramen. Ik schreef dat ik voordat ik ging schrijven nog getwijfeld had, of ik niet een keertje klaar was met dat onderwerp.

Daarna schreef ik het verhaaltje met de titel ‘Sommige dingen lossen zich vanzelf op‘.

Het loste zich vanzelf op. Het onderwerp bleek nog niet klaar met mij.

We verwachtten dit jaar een kerstkindje. Ik had me in de lente al even druk gemaakt over hoe dat dan moest met de kerstboom: tuigen kraamverzorgers die af, of zou ik dat gewoon gauw even doen zodra de eerste wee zich aandiende.

Het werd een heel klein lentekind. Ons derde lentekind dat alleen in ons hart tot bloei kwam.

M’n hart een bloementuin.

Jammer dat niemand het ziet.

Wil je op de hoogte gehouden worden over m’n boek? Klik hier en laat je gegevens achter.

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s